info@angelvoet.nl

0307370213

Voetverzorging Angel

Koekoekslaan 2B

3435 CL Nieuwegein

Mijn Specialiteiten

Als gediplomeerde pedicure- aangesloten bij Provoet en geregistreerd bij Procert- heb ik me na de basisopleiding verder verdiept in verschillende specialisaties en technieken Zo ben ik nog meer allround geworden in het uitoefenen van mijn beroep.

Daarom kan ik u ook de onderstaande gespecialiseerde behandelingen aanbieden:

Voetbehandeling bij diabetes mellitis:

Diabetes patiënten kunnen complicaties krijgen aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door mijn specialisatie “diabetische voet” ben ik in staat professionele hulp en verzorging te verlenen. In veel gevallen wordt deze behandeling vergoedt door de ziektekosten verzekering. In u polisvoorwaarden vindt u daar meer informatie over.

U dient bij de 1e voetbehandeling een verwijzing van de huisarts mee te nemen. Hier moet opstaan welk type diabetes u heeft en welke simms classificatie daarbij hoort.

Voetbehandeling bij Reuma patienten:

Door mijn specialisatie “Reumatische voet” kan ik goede adviezen geven over de te gebruiken materialen en hulpmiddelen. Door de reuma kunnen de voeten en de tenen van stand veranderen, dit kan eelt en likdoorns veroorzaken. Wij kunnen deze op een professionele manier verwijderen en evt een orthese maken om de druk te verminderen.

Ortheses:

Van siliconen materiaal kunnen wij drukontlastende en corrigerende ortheses maken. Deze orthese wordt speciaal voor u op maat gemaakt, met name tussen en op de tenen kunnen er nog wel eens vervelende drukplekken voorkomen.

Ingroeiende nagels en nagelbeugeltechniek:

Een ingroeiende teennagel kan in de huid drukken en kan ook erg pijnlijk zijn. Dit komt vaak door verkeerd knippen, verkeerd schoeisel, maar het kan een ook aangeboren nagelvorm zijn. Met behulp van een metaal of kunststof maak ik een beugel op maat die bedoeld is om de nagel naar de juiste vorm te corrigeren.

Codecertificaat:

Het codecertificaat geeft aan dat ik als pedicure voldoe aan alle wettelijke- en branche-eisen die worden gesteld aan hygiene, milieu en arbeidsomstandigheden.

Anti-stress Voet en onderbeen massage:

Een heerlijke behandeling die ook tot doel heeft om de doorbloeding te verbeteren. Voor de massage word een heerlijke olie gebruikt op basis van etherische olie. Een echte oppepper!! De massage kan ook als aparte behandeling gegeven worden.

Cosmetische voetverzorging met pakking:

Dit is het heerlijk laten verwennen van uw voeten. Na een voeten bad en een peeling volgen de kleipakking en de massage. Dit alles is op basis van natuurlijke klei en etherische oliën. Zeer geschikt om cadeau te krijgen en te geven!

Behandeling van schimmelnagels en Schimmelnageldiagnostiek:

Een schimmelnagel ( in de volksmond ook wel kalknagel genoemd) geneest zelden of nooit vanzelf. Wanneer de nagel door een schimmelinfectie is aangetast kan deze infectie zich langzaam uitbreiden. De nagel kan er dik, brokkelig en verkleurd zijn. Behandeling is wel noodzakelijk. Het is belangrijk om eerst vast te stellen of er een schimmel in het spel is en met welke schimmelsoort met te maken heeft. De pedicure met een certificaat schimmelnageldiagnostiek is in staat een monster te nemen van de aangedane nagel. Dit monster wordt opgestuurd naar het laboratorium. Daar wordt vastgesteld of er een schimmel aanwezig is( kan ook een bacterie zijn) en zo ja welke. Naar aanleiding van de uitslag van het laboratoriumonderzoek kan een behandelplan worden opgesteld.

De kosten voor het laboratorium onderzoek en het verwijderen en opsturen van het stukje nagel betaalt u aan ons. Het wordt niet vergoed door de zorgverzekering

All-round Schoonheidsspecialiste:

Bij ons kunt u ook terecht voor een schoonheidsbehandeling. De schoonheidsbehandelingen worden gegeven door Suzanne en Romana. Zij zijn beide all-round schoonheidsspecialistes.

Medisch Pedicure:

Ik heb mijn diploma medisch pedicure. Ik kan zogeheten risicovoeten behandelen, deze kunnen o.a ontstaan ten gevolge van reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing.